VideoChat

Tipuri de site-uri VideoChat

Exista mai multe tipuri de site-uri de video chat in acest moment . Nu discutam aici despre optiunile oferite de acestea , altele decat tipul in sine al site-ului : free chat , free preview , nude chat , phone sau messenger .


Asadar , exista 5 tipuri de site-uri , si vom incepe cu cel mai des intalnit : site-ul cu free preview .

Free preview - prin traducere : previzualizare gratuita . Asta inseamna ca vizitatorii din intreaga lume a site-ului respectiv pot vedea modelele aflate in free chat GRATIS . Asta nu inseamna ca in free chat se intampla mare lucru . Mai mult decat discutii , teasing , metode de atragere a membrilor in privat (pay chat) nu se intampla aici , iar in momentul in care modelul se afla in privat cu un membru , nimeni nu mai poate sa vada gratis absolut nimic pana ce show-ul respectiv este incheiat si modelul revine automat in free preview chatroom din nou .

In free preview , vizitatorii pot sa vada modelul dar si sa comunice cu acesta (prin text) .
Un exemplu elocvent in acest sens : www.livejasmin.com
Free chat sau Free text chat . Spre diferenta de site-urile cu free video preview , aici vizitatorii pot doar sa interactioneze cu modelele prin text chat , insa nu le pot vedea decat in private shows (acolo unde platesc pentru asta) .
Site-uri de acest gen nu sunt foarte multe , cele mai cunoscute dintre ele fiind : ImLive , CamContacts si iFriends .
Nude chat . Exista doua tipuri de site-uri in acest sens . Fie sectiuni pe site-uri gen Cams.com sau LiveJasmin (members area) unde modelul trebuie sa fie nud si gata de actiune in momentul in care membrii intra in privat . Nu exista nici o cale de comunicare sau previzualizare a modelului , membrii intra in privat ghidati doar de catre profilul modelului respectiv (fotografii , descriere , etc.) . Un al doi-lea tip , si cel mai cunoscut in acest sens , sunt site-urile tip olandeze unde lucrurile functioneaza lafel , insa tarifele sunt cu mult mai mici .


Mai exista alte doua alternative :
Site-urile de video chat cu streaming pe messenger - adica membrii platesc pentru a i se face un show pe Yahoo Messenger de exemplu .
Celalalt tip este dedicat persoanelor indragostite de phone sex , site-uri de genul NiteFlirt fiind special create pentru asta .